top of page

Edible Footpath Group

Public·10 members
Michał Michał
Michał Michał

Memorator Matematica Gimnaziu Pdf Download


Memorator Matematica Gimnaziu Pdf Download
Matematica este una dintre materiile cele mai importante pentru elevii de gimnaziu, care se pregătesc pentru Evaluarea Națională și pentru admiterea la liceu. Pentru a reuși să învețe și să aplice corect formulele, metodele și proprietățile matematice, elevii au nevoie de un memorator care să le ofere o sinteză clară și concisă a conținuturilor obligatorii.


Din fericire, există mai multe surse online de unde se pot descărca gratuit memoratoare de matematică pentru gimnaziu, în format pdf, care cuprind atât algebra, cât și geometria. Aceste memoratoare sunt utile nu numai pentru recapitularea materiei, ci și pentru rezolvarea exercițiilor și problemelor de la clasă sau de la examene.


Download Zip: https://t.co/Oyn1ubazMX


În acest articol, vă prezentăm câteva dintre cele mai bune memoratoare de matematică pentru gimnaziu, pe care le puteți descărca cu un simplu click pe linkurile de mai jos: • : Acest memorator este realizat de site-ul didactic.ro și conține formule, metode, proprietăți geometrice etc. studiate în clasele V VIII și necesare pentru obținerea unei note mari la Evaluarea Națională, proba de Matematică. • : Acest memorator este oferit de site-ul variante-mate.ro și include formule de matematică pentru gimnaziu, atât algebra, cât și geometrie. La algebra, aveți formule de calcul prescurtat, proprietăți ale puterilor, radicalilor și modulului unui număr real, mulțimi de numere, media aritmetică și geometrică. La geometrie, aveți figuri geometrice plane remarcabile (formule pentru arie și perimetru), poligoane regulate (apotema, latură, rază cercului circumscris), triunghiul dreptunghic (teorema lui Pitagora, teorema catetei, teorema înălțimii, aria triunghiului dreptunghic). • : Acest memorator este găzduit de site-ul atcese.yolasite.com și respectă conținutul programelor școlare de matematică pentru gimnaziu și asigură un mod mai ușor de însușire a conținuturilor obligatorii. • : Acest memorator este tot de la site-ul variante-mate.ro și conține formule de matematică pentru bacalaureat, dar care pot fi folosite și de elevii de gimnaziu. Memoratorul cuprinde algebra, analiza matematică, geometrie și trigonometrie.
Sperăm că aceste memoratoare vă vor fi de folos în studiul matematicii și vă dorim mult succes la examene!


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Alejandro
  Alejandro
 • Loco Mada
  Loco Mada
 • Ngọc Lam
  Ngọc Lam
 • Michał Michał
  Michał Michał
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page