Gheorghe Dinica - Si Daca
Si dacaJelem, jelemSa-mi canti cobzareFoaie verde, mar domnescDe-as fi vantulCe cauti tu in viata meaAfara e-ntunericPentru cine am muncitJelem, jelem
Gheorghe Dinica - Si daca
REF:Am muncit si nopti, dar am muncit si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bine Am filmat si nopti dar am filmat si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bine Am filmat si nopti dar am filmat si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bïne. Leave a Comment Gheorghe Dinica Etichetat: dinica , gheorge , melodie , muncit , muzica , nopti , veche , versuri , video , zile Legătură permanentă Publicat de Mada. O naframa matasoasa Tu sa fii cea mai frumoasa Si mai mandra-n satul tau Casuta noastra Cuibusor de nebunii Te asteapta ca sa vii. Casuta noastra Unde-ntai ne-am sarutat Plange doru neïncetat Casuta noastra Unde-ntai ne-am sarutat Plange doru neïncetat.
Leave a Comment Gheorghe Dinica Etichetat: casuta , dinica , gheorghe , noastra , versuri , video Legătură permanentă Publicat de Mada. Am muncit si nopti, dar am muncit si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bine Am filmat si nopti dar am filmat si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bine. Era mai multă lume acolo, era şi Stela Popescu.. 041b061a72