top of page

Wild Cosmetics Garden Group

Public·8 members

Cooper Hernandez
Cooper Hernandez

Gheorghe Dinica - Si Daca

Si dacaJelem, jelemSa-mi canti cobzareFoaie verde, mar domnescDe-as fi vantulCe cauti tu in viata meaAfara e-ntunericPentru cine am muncitJelem, jelem

Gheorghe Dinica - Si daca

REF:Am muncit si nopti, dar am muncit si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bine Am filmat si nopti dar am filmat si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bine Am filmat si nopti dar am filmat si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bïne. Leave a Comment Gheorghe Dinica Etichetat: dinica , gheorge , melodie , muncit , muzica , nopti , veche , versuri , video , zile Legătură permanentă Publicat de Mada. O naframa matasoasa Tu sa fii cea mai frumoasa Si mai mandra-n satul tau Casuta noastra Cuibusor de nebunii Te asteapta ca sa vii. Casuta noastra Unde-ntai ne-am sarutat Plange doru neïncetat Casuta noastra Unde-ntai ne-am sarutat Plange doru neïncetat.

Leave a Comment Gheorghe Dinica Etichetat: casuta , dinica , gheorghe , noastra , versuri , video Legătură permanentă Publicat de Mada. Am muncit si nopti, dar am muncit si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bine Am filmat si nopti dar am filmat si zile Pentru tine draga mea ca sa te simti bine. Era mai multă lume acolo, era şi Stela Popescu.. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Michał Michał
    Michał Michał
  • Owen Watson
    Owen Watson
  • Loco Mada
    Loco Mada
  • Joseph Scott
    Joseph Scott
  • Ngọc Lam
    Ngọc Lam
Group Page: Groups_SingleGroup